Koostisosad
Serveerib 4
Aasia marinaadi jaoks:
- 2 küüslauguküünt, purustatud
- 1 supilusikatäis peeneks riivitud ingverit
- 1 tšilli, hakitud ja seemneteta
- 1 supilusikatäis mett
- Prisik sidrunimahla
- 1 tass sojakastet
Rippude jaoks:
- 2 riba lambaliha ribisid
- 1 tass Aasia marinaadi
- Limesid garneeringuks
Meetod
- Valmistage marinaad: Sega suures kausis kõik marinaadi koostisosad ja sega, kuni need on hästi segunenud.
- Marineerige ribid: Asetage lambaliharibid kaussi koos marinaadiga. Katke ja asetage paariks tunniks või üleöö külmikusse.
- Valmistage grill ette: Seadke COBB grill üles ja süüdake CobbleStone, oodates paar minutit, kuni see muutub halliks. Kui kasutate brikette, valmistage need hoopis ette. Asetage grillvõre ja kuppelkate COBB grillile ning kuumutage vähemalt 5 minutit.
- Küpsetage ribisid: Asetage marineeritud ribid grillirestile ja sulgege kaas. Küpseta umbes 40 minutit kuni tund, keerates üks või kaks korda, kuni ribid on kleepuvad, karamelliseerunud ja pehmed.
- Serveeri: Võtke ribid COBBist välja ja kaunistage värskete laimiviiludega.
Serveerimissoovitus
Täielikuks söögiks sobitage need imemaitsvad ribid maitsva salati või kleepuva riisiga.