Koostisosad
Serveerib 8
- 4 kanarinda
- Oliiviõli
- 1 keskmine valge sibul, viilutatud
- 3 supilusikatäit värskelt purustatud küüslauku
- 4 kuhjaga teelusikatäit Tai punast karripastat
- 8 oz seened, neljandikku lõigatud
- 2 purki kookospiima
- 1 laimi koor ja mahl
- 1 purk beebimaisi, kolmandikeks lõigatud
- 8 oz rohelisi ube, pikuti poolitatud
- 8 oz spargelkapsas
- 2 supilusikatäit sojakastet
- 2 supilusikatäit kalakastet
- 2 supilusikatäit palmisuhkrut (või pruun suhkur asendusena)
Meetod
-
Valmistage grill ette: Seadke COBB grill üles ja süüdake CobbleStone. Oodake paar minutit, kuni see muutub halliks. Kui kasutate brikette, siis valmistage need hoopis ette. Asetage Wok ja kuppelkate COBB Grillile ja kuumutage vähemalt 5 minutit.
-
Küpsetage aromaatseid toiduaineid: Lisage Wokisse oliiviõli, viilutatud sibul ja purustatud küüslauk. Katke kuppelkaanega ja laske segul küpseda, segades iga paari minuti tagant, kuni sibulad ja küüslauk on pehmenenud.
-
Lisage karripasta: Segage Tai punane karripasta koos sibula ja küüslauguga. Keetke paar minutit, et maitsed seguneksid.
-
Lisage vedelikud ja maitseained: Lisage kookospiim, sojakaste, kalakaste, palmisuhkur (või pruun suhkur), laimikoor ja laimimahl. Segage, kuni karripasta on täielikult segunenud ja ühtlane.
-
Lisage peamised koostisosad: Lisage kanarind, seened, beebimais ja rohelised oad. Veenduge, et kõik koostisosad on karrikastmega hästi kaetud. Katke kuppelkaanega ja segage iga 15 minuti järel.
-
Lõpetage küpsetamine: Pärast 45 minutit lisage brokoli. Katke uuesti kinni ja küpsetage veel 15 minutit.
Serveerimissoovitus
Serveeri seda mõnusat Tai punast kana karrit aurutatud riisi või nuudlitega. Kaunista lisanditega, näiteks koriandri, maapähklite, värskete tšillide ja laimiviiluga, et anda lisatulva tsitruseliste maitse.