Koostisosad
Serveerib 4
- 2 naela värskeid rannakarbid
- 3 suurt kevadist sibulat
- 1/2 sibul, kooritud ja tükeldatud
- 2 küüslauguküünt, kooritud
- 1 värske punane tšilli
- Peotäis lehtpeterselli
- 2/3 tassi kuiva valget veini
- 2 supilusikatäit Crème Fraiche'i
- 1/2 sidrun
- 2 supilusikatäit oliiviõli
Meetod
-
Valmistage grill ette: Seadke COBB grill üles ja süüdake CobbleStone. Oodake paar minutit, kuni see muutub halliks. Kui kasutate brikette, valmistage need hoopis ette. Asetage Wok ja kuppelkate COBB Grillile ja kuumutage vähemalt 5 minutit.
-
Sauterige aroomisid: Lisage Wokisse oliiviõli ja praadige kevadist sibulat, hakitud sibulat, küüslauku ja tšilli umbes 3 minutit.
-
Lisage vein: Vala sisse valge vein ja kuumuta see koos praetud köögiviljadega keemiseni.
-
Keetke rannakarbid: Lisage rannakarbid ja crème fraiche Wokki. Katke kuppelkaanega ja laske rannakarpidel aurutada, kuni need avanevad. Visake ära kõik kinniseks jäänud rannakarbid.
-
Lõpetage ja serveerige: Kandke peale peenestatud peterselli ja pigistage sidrunimahla.
Serveerimissoovitus
Serveerige seda rooga koos ülejäänud valge veiniga ja friikartulite või krõbedate leibadega, et saada nauditav bistroo-tüüpi söök otse teie COBBil valmistatud toit.